Ejakulasi pra-matang seperti kurang adab

Jadi saya dalam ini sesi terapi berkumpulan yang dijalankan oleh Dr. Verleen Thunderpants, seorang ahli psikologi klinikal yang pakar dalam masalah seksual, duduk dalam separuh bulatan dengan lapan lelaki lain, kita semua "menderita" (jika itu perkataan yang betul) dari kronik ejakulasi pra-matang, dan sangat-sangat mencari "penyelesaian" (jika itu perkataan yang betul) kepada masalah kita.

Walaupun saya lebih suka ahli terapi lelaki untuk sesuatu yang begitu sensitif (tidak menjadi tdk sopan, tetapi tidak wanita mempunyai kepentingan dalam perkara ini?), Dr. Thunderpants adalah pakar psikologi yang diberikan kepada kami. Kerana perlindungan insurans kesihatan kita telah membayar untuk sesi, kami bertanggungjawab untuk mengambil apa yang ditawarkan.

Seperti yang ternyata, Dr. Thunderpants adalah terapi yang sangat berkebolehan. Dia pintar, tampan, jelas dan menghiburkan. Mungkin mencari untuk mengurangkan ketegangan sesi sulung kami dengan memperkenalkan sedikit jenaka, dia disebut kumpulan kami sebagai beliau "pra-bicu." Malangnya, ia adalah satu langkah yang kekok, kerana bukan mellowing kami keluar, istilah malu kita.

Beliau memulakan sesi dengan mengangguk ringkas tetapi perbezaan istilah kepada kedegilan dan keagungan mentah Alam. Dengan kumpulan terapi kami tergantung di setiap kata, dia diringkaskan segala-galanya dalam beberapa ayat yang elegan, memandu pulang titik bahawa di Dunia Haiwan, dan dalam persekitaran daripada penghuni gua itu, ada dan ada benda itu sebagai ejakulasi pra-matang. Konsep ini tidak wujud.

Di dataran Afrika Utara, 100,000 tahun dahulu, nenek moyang kita tidak akan telah mempertimbangkan apa-apa jadi abstrak kerana ini. Terdapat daya seks, terdapat tarikan haiwan, ada persetubuhan, dan terdapat peranakan, tetapi tidak ada perkara seperti pacaran, godaan, foreplay, keintiman, atau kebimbangan untuk kepuasan bersama. Mereka konsep telah "dicipta" lama kemudian, kemungkinan besar di England.

Bukan sahaja kehidupan di bumi amat kejam 100,000 tahun yang lalu, tetapi satu "lelaki sejati" (jangka dipilih Dr. Thunderpants '), seorang lelaki yang Nature khusus bertujuan untuk ditadbir oleh testosteron dan otot, adalah, mengikut definisi, yang ejaculator pra-matang.

Itu adalah cara lelaki telah direka bentuk, cara mereka telah ditubuhkan di papan lukisan. Kecuali ada apa-apa "pra-matang" mengenainya. Semua klimaks seksual telah sepenuhnya "matang," kenyataan sepenuhnya, lengkap kepada diri mereka sendiri, sama seperti Alam dimaksudkan. Seluruh jantina lelaki adalah hanya "ejaculators," jelas dan mudah, sesuatu yang mana-mana kanak-kanak junior sekolah tinggi akan memahami.

Sudah tentu, pemerhatian ini mempunyai kesan menyihatkan pada kumpulan. Daripada perasaan yang tidak mencukupi, diberitahu bahawa kami telah direka khas oleh alam semula jadi untuk mempunyai climaxes cepat membuat kita merasa jantan. Mengakui humanization seterusnya dan perhatian kepada etika tidur yang telah berlaku sepanjang beberapa abad, Dr. Thunderpants pergi setakat untuk menggambarkan ejakulasi pra-matang sebagai hanya satu bentuk "akhlak yang buruk," serupa dengan sendawa di khalayak ramai.

Ini adalah bantuan untuk mendengar, terutama dari profesional yang terlatih. Tidak bersalah, tidak ada keraguan diri, tidak angst. Sesi berakhir dengan dia meminta setiap daripada kita untuk menulis (tanpa nama) di kertas yang kertas apa yang kita dianggap definisi ejakulasi pra-matang menjadi - jumlah yang tepat masa. Kami menulis jawapan kita, menyerahkan mereka dalam, dan dia membacanya dengan kuat.MEN SECRET GEL - Solusi Masalah Suami Cepat Pancut Dengan Mengurangkan Sensitiviti Gel Suami Dengan Berkesan
Majoriti daripada kita meletakkan angka itu pada kira-kira dua minit. Satu lelaki ditakrifkan sebagai 30 saat, yang telah bertemu dengan kelihatan kasihan dan ketawa ditindas. Walaupun terapi kami muncul sedikit cemas. Satu lagi lelaki yang ditakrifkan ejakulasi pra-matang sebagai "apa-apa yang kurang daripada 20 minit." Tindak balas ini akan marah kita jika kita tidak menganggap bahawa Dr. Thunderpants dirinya menulisnya.

Write a comment

Comments: 0