Zakar saya kecil dan saya mempunyai masalah

Soalan

Pada tahap yang mudah masalah saya adalah saiz zakar saya, tetapi ia juga dikaitkan beberapa masalah psikologi lain.

Zakar saya adalah kecil (4 inci ketika ereksi) dan buah zakar saya sering tidak dapat dilihat.

Saiz zakar saya telah menjadi sumber tetap kebimbangan dan malu kepada saya. Saya masih ingat sebagai seorang remaja tertanya-tanya apabila muncrat pertumbuhan saya akan bermula. Tetapi saya semacam menaiki dengan sesuatu.

Baru-baru ini bagaimanapun dua perkara telah membeli isu itu kembali dengan sepenuh hati. Satu ialah isteri saya mempunyai hubungan sulit dengan seorang kawan saya. Ia selesai, kami kembali bersama-sama, tetapi sekarang kita telah dipisahkan, kerana dia tidak pernah mahu seks.

Saya asyik berfikir - adakah ia mempunyai apa-apa kaitan dengan saya tidak dapat memenuhi dia? Kedua dua daripada remaja lelaki saya dengan baik dikurniakan dan yang hanya dapat meningkatkan perasaan saya kekurangan dan kebencian.

Adakah apa-apa yang boleh saya lakukan perasaan ini, pada masa ini saya rasa tidak dapat mencari satu lagi hubungan kerana saya akan merasa malu untuk dengan wanita lain?

Juga boleh mundur organ seksual saya mempunyai apa-apa kaitan dengan rawatan kortison saya terima sebagai berusia 10 tahun apabila saya mempunyai demam reumatik?

Saya sentiasa merasakan ubat terjejas pembangunan seperti biasa. Bolehkan ia menjadi kes itu?
Jawapan

Ia hanya mungkin bahawa apa sahaja ubat-ubatan anda mempunyai untuk demam reumatik (saya tidak fikir ia akan menjadi kortison) 35 tahun lalu mungkin berkaitan, tetapi saya tidak akan bertaruh di atasnya.

Apa yang cukup jelas ialah anda perlu doktor yang berpengalaman untuk memeriksa kemaluan anda sekarang, dan untuk melihat apa yang sedang berlaku. (Dia juga mungkin ingin melakukan ujian hormon.)

Tempat yang jelas untuk memulakan adalah di pembedahan GP anda - walaupun doktor anda akan ingin untuk menghantar anda ke pakar. Malah, anda mungkin perlu untuk melihat kedua-dua pakar bedah urologi dan endocrinologist (kelenjar pakar).

Nasib yang sangat baik kepada anda.

Yang benar

Dr David Delvin, GP


Bathmate Pam Panjangkan Dan Besarkan Zakar


Write a comment

Comments: 0