'Super Shake' Yang Membantu Anda Membina Otot Dengan Cepat

Memakai otot adalah mudah dalam teori: angkat berat dan mengambil lebih banyak kalori daripada anda membakar.

Tetapi dalam realiti, ia adalah satu proses yang sukar. Anda perlu tekun mengikuti rutin latihan yang direka dengan baik, dan juga makan sejumlah besar makanan yang sihat. (Berikut adalah rutin latihan yang direka dengan baik anda: Pelan Muscle Man kurus itu.)

Yang terakhir adalah di mana kebanyakan lelaki merosakkan, kata Brian St Pierre, MS, RD, CSCS, pakar diet sukan dan jurulatih nutrisi di Precision Pemakanan. "Ramai orang tidak sedar betapa banyak mereka perlu makan jika mereka berusaha untuk menambah jisim tanpa lemak," kata beliau.

Langkah anda: Minum shake-a super, makan otot-bangunan yang sihat harian yang mudah untuk membuat dan cepat untuk meletakkan.

"Menambah shake super untuk diet anda adalah salah satu tabiat kita menggerudi ke dalam orang yang cuba untuk mendapatkan otot," kata St Pierre. Shake campuran susu, serbuk protein, buah-buahan, sayur-sayuran, kacang, dan ais, mewujudkan lazat, berkhasiat seimbang, 400-700 makan kalori dalam gelas.

"Mereka penuh dengan tan barangan yang anda perlukan untuk membina otot: protein, karbohidrat dan lemak, dan vitamin dan mineral," katanya.

Mungkin yang paling penting, super shake adalah sangat mudah, yang memerlukan sedikit persediaan, tidak memasak, dan sifar kemahiran masakan. "Apa yang anda perlu lakukan adalah barangan lontaran dalam pengisar dan campuran melanda," kata St Pierre.

Dan bahawa hakikat bahawa anda mengawal apa yang masuk ke dalam pengisar adalah manfaat lain. "Kebanyakan kedai-dibeli shake penuh dengan gula dan mempunyai kurang daripada protein ideal," kata St Pierre. "Anda mengawal nombor pemakanan shake anda."

Pendek kata: mereka menyampaikan pemakanan sama dengan makan otot klasik seperti daging, beras, dan sayur-sayuran di sebahagian kecil daripada masa yang diperlukan untuk memasak dan makan makanan seperti itu.

Jika anda cuba untuk sebahagian besar sehingga, menambah shake super dengan apa yang anda telah makan setiap hari. Berikut adalah formula ajaib untuk membuat anda sendiri. Dan menyemak tiga kegemaran otot-pembina St Pierre di bawah, yang berarti dari senarai kami 20 Sihat, Protein-Makan Smoothie Resipi.
Buat Super Shake Sendiri

Langkah 1: Tuangkan dalam 12 auns air atau susu (lembu, badam, hem)
Jika anda mempunyai masa yang keras terutama semakin besar-besaran, menggunakan susu itu seluruh pek dalam lebih banyak kalori dan protein.

Langkah 2: Tambah 1 atau 2 sudu serbuk protein
Berasaskan haiwan serbuk protein mengandungi lebih daripada otot-bangunan asid amino leucine berbanding serbuk berasaskan tumbuhan seperti soya, rami dan beras protein. Oleh itu, cuba untuk menggunakan whey, kasein, atau gabungan kedua-dua. Pergi untuk dua sudu jika matlamat anda adalah untuk menambah otot.

Langkah 3: Suppose dalam 1 atau 2 genggam sayur-sayuran
Ada cara yang lebih baik untuk menyelinap dalam sayur-sayuran anda amat diperlukan. Bayam dan kale menambah hampir tidak ada rasa untuk shake anda, tetapi pek dengan vitamin dan mineral penting yang anda perlukan untuk kekal sihat dan membina otot. Dan tidak teragak-agak untuk bereksperimen dengan labu (pergi hebat dengan vanila) dan bit (yang sangat baik dengan coklat).

Langkah 4: Masukkan 1 atau 2 fistfuls buah
Pisang dan buah beri adalah popular, tetapi cawangan keluar dan cuba buah-buahan seperti epal, ceri, tarikh, nanas, dan mangga.

Langkah 5: 0,5-1 hidangan lemak yang sihat
Walnut, cashews, badam dan mentega kacang bukan sahaja membuat anda shake lazat dan bump kalori, tetapi mereka juga menyampaikan lemak yang sihat. Gunakan label pemakanan lemak untuk memikirkan berapa banyak yang anda perlu menggunakan.

Kandungan yang berkaitan:

Cuba ini Pembina Otot

Very Berry Super Shake
Campuran ini
12 oz. air
1 segenggam bayam
2 cawan buah campuran beku
½ cawan kosong yogurt rendah lemak
2 sudu serbuk vanila protein whey
1 sudu besar walnut
1 sudu besar flaxseed tanah

Stats: 500 Kalori, 57 g protein, 54 karbohidrat, 14 g serat, 11 g lemak

Chocolate Cherry Kehebatan Super Shake
Campuran ini
12 oz. air
2 sudu protein whey coklat
2 cawan manis ceri gelap, lubang dikeluarkan
1 bayam segenggam
1 sudu besar walnut
1sudu besar flaks tanah
1 sudu besar serbuk koko gelap

Stats: 530 kalori, 56 g protein, 13 g lemak, karbohidrat 47, 9 g serat

Coklat, Peanut Butter, dan pisang Shake
Campuran ini
Air 12 oz
2 sudu protein whey coklat
1 pisang
1 bayam segenggam
2 sudu besar mentega kacang
1 sudu besar serbuk koko

Stats: 585 kalori, 59 g protein, 22 g lemak, karbohidrat 38, 8 g seratMPROLABS REAL BOOSTER - Herba Supplimen Untuk Lelaki Yang Natural & Lengkap. Memberi Manfaat Kepada Nafsu, Otot, Hormon Lelaki, Kolestrol & Metabolisma Badan

Write a comment

Comments: 2
 • #1

  khasiat buah blueberry untuk kesehatan (Monday, 03 August 2015 17:47)

  happy to visit this blog, this is the first time I come to this site. article very helpful at all. thanks for sharing

 • #2

  TB (Thursday, 03 December 2015 08:15)

  waw, sepertinya nak harus dicoba
  ingin menguatkan otot hehehe