Urut zakar: 9 Manfaat Selain Jelas

Urut zakar sentiasa akan berbunyi baik untuk seorang lelaki. Ini jenis perkhidmatan, yang beberapa juruteknik urut menyediakan, boleh memberi anda boleh manfaat tertentu. Setiap pukulan boleh memberikan keseronokan seksual, tetapi kegembiraan itu tidak berakhir di situ. Lelaki boleh mendapatkan faedah tertentu dengan melakukan apa-apa aktiviti.

Urut zakar datang dalam pelbagai jenis. Terapi urut kelelakian, yang berasal dari China, menjanjikan manfaat kesihatan. Pengamal perubatan Cina purba percaya bahawa tenaga seksual memainkan peranan penting dengan kesihatan keseluruhan mental dan fizikal seorang manusia.
Kebaikan: Apa yang Boleh Urut Zakar Adakah?

Apa yang Boleh Urut Zakar Adakah? Anda boleh mencapai matlamat kesihatan banyak dengan urut zakar yang berkesan. Berikut adalah faedah berikut yang anda boleh mendapatkan daripada itu:

Sembilan Kebaikan:

    
Ia membantu meregangkan tisu zakar, yang menyumbang kepada pembesaran zakar.

    
Urut zakar juga boleh meningkatkan aliran darah ke zakar, yang juga menggalakkan keuntungan panjang.

    
Memberikan kelegaan daripada tekanan dan lebih keletihan

    
Mencegah zakar daripada memendekkan

    
Memastikan zakar dalam keadaan yang baik dan kesihatan

    
Ia meningkatkan aliran darah ke bahagian seksual lelaki dan kawasan-kawasan badan yang lain.

    
Terapi urut kelelakian juga mungkin mempunyai keupayaan untuk menyahtoksik badan daripada bahan kimia yang berbahaya.

    
Terapi urut kelelakian mempunyai manfaat yang lebih intensif dan khusus untuk bahagian yang berlainan di badan selain daripada organ seks.

    
Ia juga boleh meningkatkan stamina seksual anda, memandu seksual dan prestasi.

Bagaimana Untuk Beri A Urut Untuk Zakar ini

Bagaimana Untuk Beri A Urut Bagi mereka yang ingin memberi urutan zakar untuk pasangan mereka, berikut adalah langkah-langkah untuk diikuti.

    
Adakah foreplay yang. Mengurut kawasan yang mengelilingi organ seks lelaki.
    
Dengan kedua-dua tangan, perlahan-lahan mengurut peha, pinggul, bahagian bawah abdomen kemudian bahagian sulit keseluruhan dalam gerakan membulat.
    
Sebaik sahaja anda mampu untuk menetapkan mood, beralih ke zakar.
    
Dengan menggunakan kedua-dua tangan sekali lagi, meletakkan mereka pada pangkal zakar. Letakkan tekanan yang sama kepada dua pihak yang berbeza aci.
    
Dengan jumlah yang sama tekanan, perlahan-lahan bergerak ke atas sehingga anda sampai ke kelenjar.
    
Selepas anda mencapai kelenjar, menggerakkan kedua-dua tangan anda dalam arah mengikut arah jam. Selepas giliran, strok dalam gerakan kaunter mengikut arah jam.
    
Kembali ke pangkal batang, kemudian ulangi langkah 1-4.

Urut Zakar Anda Sendiri

Urut zakar dengan pasangan yang boleh menyeronokkan, tetapi melakukannya sahaja tidak bermakna bahawa anda tidak akan menikmatinya. Tidak akan kali anda boleh pada anda sendiri. Seperti cara anda mendapatkan keseronokan semasa bermain dengan perkara yang anda sendiri, anda boleh mendapatkan manfaat urut sahaja.

    
Menggunakan dua jari anda dalam menambah tekanan kepada perineum. Tempat ini adalah di antara buah zakar dan dubur anda.
    
Dengan pujian cengkaman terbalik, sampai ke pangkal zakar anda.
    
Dengan cengkaman yang sama, perlahan-lahan bergerak ke atas untuk aci, tetapi tidak bergerak sehingga kepala zakar anda.
    
Walaupun cengkaman anda adalah betul di bawah kelenjar, meregangkan zakar anda sebanyak sembilan kali. Pastikan bahawa ia adalah satu regangan lurus.
    
Regangkan dengan zakar yang menunjuk ke kiri untuk sembilan kali.
    
Regangkan dengan zakar yang menunjuk ke bawah selama sembilan kali.
    
Akhir sekali, dengan meregangkan zakar yang menunjuk ke kanan selama sembilan kali.

Teknik urut kelelakian Terapi urut

Paha, kawasan bawah pusat dan di bawah skrotum menjadi sasaran urut tertentu ini. Anda mungkin mengalami ketidakselesaan sesetengah orang, tetapi kelegaan dan keselesaan akan mengikuti selepas itu. Jangan sekali-kali mengurut ke tahap kesakitan yang amat sangat.

Seni urut penyembuhan melibatkan mengusap zakar anda dengan jari seperti juruteknik urut. Tujuan mengurut zakar mensasarkan buah pinggang, paru-paru, jantung, pankreas dan organ-organ penting yang lain dalam badan.

Urut zakar dapat memberikan manfaat besar dengan kesihatan kelelakian anda secara keseluruhan. Selain memperbaiki peredaran darah di kawasan zakar anda, urut juga boleh melanjutkan faedah kepada kawasan-kawasan lain badan. Adalah penting bagi anda untuk belajar bagaimana anda boleh memberi diri anda urut zakar jika anda mahu mengekalkan organ seks yang sihat. Anda juga mungkin mahu pasangan anda untuk belajar tentang untuk rangsangan tambahan dan kenikmatan.MINYAK BELACAK TOK AYAH - Minyak Urut Yang Tradisional Yang Terbaik Untuk Suami

Write a comment

Comments: 2
  • #1

    sextelefon (Tuesday, 17 January 2017 04:45)

    Jasiczek

  • #2

    oferty kobiet (Tuesday, 17 January 2017 15:14)

    czarnianin