Pheromones untuk Wanita - Bagaimana Ianya Berfungsi

Primitif Perempuan Pheromones berkesan akan meningkatkan daya tarikan seksual anda dengan lelaki. Anda akan mempunyai lebih ramai lelaki menghampiri anda daripada yang pernah anda bayangkan dan semua kerana pheromones manusia.
Dari masa ke masa, manusia telah seolah-olah kehilangan keupayaan untuk mengesan pheromones secara sedar, tetapi penyelidik telah mendapati bahawa persepsi kami pheromones masih ada tetapi pada peringkat bawah sedar .. hampir pada tahap yang naluri dan mereka masih menentukan interaksi seksual manusia.

Para saintis di Universiti Colorado dan Utah mendapati pheromones manusia dikesan melalui Vomeronasal Organ (VNO) dalam hidung. VNO dalam fungsi-fungsi hidung sebagai alat yang berbeza deria yang mengesan pheromones untuk manusia. Untuk menguji idea ini, mereka meletakkan peranti di dalam hidung. Alat-alat ini diukur aktiviti selular. Apa yang mereka dapati adalah bahawa hanya sel-sel ditemui berhampiran lubang-lubang di dalam hidung bertindak balas kepada udara yang mengandungi pheromones manusia.
Ahli-ahli sains itu telah ditubuhkan pada ujikaji klinikal mekanisme yang mencetuskan tindak balas seksual bawah sedar biologi pada lelaki untuk wanita pheromones manusia. Pheromones adalah secara sedar tidak dapat dikesan dengan hidung manusia, tetapi manusia separa sedar boleh mengambil wanita pheromones manusia segera dan serta-merta menjadi seksual tertarik kepada pemakai atau pembawa pheromones ini.

Kenapa lelaki menjadi tertarik? Kerana pheromones melalui VNO dalam hidung merangsang hipotalamus di tengah-tengah otak yang merupakan pusat emosi kita. Pheromone yang menghantar isyarat kepada hipotalamus tarikan, keinginan seksual, nafsu dan tertarik dan dia tidak tahu mengapa. Baca kajian pheromone lebih perempuan, klik di sini
Ia telah didokumentasikan bahawa pheromones boleh mencetuskan tindak balas romantis kuat pada lelaki. Malangnya, evolusi telah dirompak wanita keupayaan untuk menghasilkan semula jadi kuantiti yang mencukupi pheromones ini mempunyai kesan dilihat pada lawan jenis. The pheromone androstenol yang menghasilkan wanita sering dimusnahkan oleh deodoran dan antiperspirants. The copulins pheromone adalah yang terkuat di peringkat subur kitaran pembiakan wanita, tahap boleh dikurangkan secara drastik oleh mana-mana ketidakseimbangan hormon yang disebabkan oleh persediaan kontraseptif atau menopaus. Tanpa mengetahui wanita menghapuskan attractants pheromone mereka, sains sangat yang membantu wanita menarik lelaki.

Pheromones wanita tidak dapat dilihat dan tidak dapat dikesan, dan apabila disedari dihidu oleh mana-mana lelaki dewasa, mereka akan menghantar isyarat kimia semula jadi rayuan seks kepada lelaki yang akan memaksa mereka ke arah anda, membuat anda sangat menarik kepada mereka.

Pheromones manusia wanita yang menarik lelaki akhirnya telah dicipta di dalam makmal! Semula jadi yang terdapat dalam jumlah minit dalam peluh wanita dan di kawasan wanita, ini pheromones wanita adalah sisa evolusi dari masa apabila lelaki manusia bergantung kepada bau untuk mencari rakan-rakan wanita.
Akhirnya, makmal primitif Instinct telah dicipta semula minyak wanita yang mengandungi pheromones manusia tulen. Ia secara saintifik yang direka, diuji dan terbukti untuk membantu mengawal kitaran haid, meningkatkan kesuburan & menyalakan nafsu seks. Perkara yang terbaik adalah bahawa apabila wanita pheromones digunakan mereka benar-benar tidak berbau. Anda juga boleh cuba untuk berbaur dengan minyak wangi kegemaran anda atau semburan untuk kemudahan. Hanya sapukan adalah semua yang diperlukan untuk mendapatkan kesan pheromone lengkap!

Para saintis telah berjaya mengenal pasti, mengasingkan, dan mencipta menakjubkan berkuasa kompaun pheromone wanita ini. Apabila digunakan walaupun dalam jumlah yang kecil, wanita melaporkan keputusan yang mengejutkan! Anda akan tiba-tiba mendapati diri anda didekati oleh lelaki dan lelaki notis melihat anda dan tersenyum pada anda!PHEROMISS - Wangian Hormon Pemikat Suami Yang Sangat Tinggi Keberkesanannya Dengan Kuasa 50x Pheromone

Write a comment

Comments: 0